Over Beleef-deBetuwe.nl

Beleef-deBetuwe.nl is ontstaan vanuit onze interesse in het verduurzamen van de wereld alsmede onze grote liefde voor de Betuwe. Dankzij onze e-chopper tours kunnen nu nog meer mensen genieten van de prachtige omgeving.

 

Ontdek de Betuwe op een e-chopper

Wist jij al dat Rivierenland dé fruittuin van Nederland wordt genoemd? Overal in de Betuwe vind je prachtige fruitboomgaarden. Hoe gaaf is het om deze b(l)oeiende omgeving te ontdekken op een stoere e-chopper. Geruisloos ‘scheur’ je langs de kleurrijke bloesem, over slingerende dijkjes en door pittorekse dorpjes en steden die de Betuwe rijk is.

Ons team

Ons team bestaat uit enthousiaste Betuwe kenners, woonachtig in de directe omgeving. Daardoor profiteer jij van uiteenlopende routes die allen het mooiste van deze omgeving laten zien. Wil je informatie over horecagelegenheden, bezienswaardigheden of bloesem? Ons team staat voor je klaar.

Op zoek naar een leuk uitje met vrienden, familie of collega’s?
Voor groepen vanaf 6 personen zijn er arrangementen mogelijk. Op basis van jullie wensen en budget, stellen wij samen met regionale ondernemers dé perfecte dag samen.

Voor meer informatie bel:   06 12 74 52 89

Bereikbaarheid

Beleef-deBetuwe.nl ligt in het prachtige dorp Beesd. Dankzij de nabij gelegen A2 (s’-Hertogenbosch / Utrecht) zijn wij zeer goed te bereiken. Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar. Op ongeveer 10 minuten lopen vind je het NS-station Beesd.