Tarieven e-chopper

Op deze pagina vind je de tarieven van de verschillende tours. Beleef-deBetuwe.nl biedt verschillende mogelijkheden aan. Wil je een hele dag op pad of een paar uur?
 

Tarieven per 2 uur voor €29,-

Maak kennis met de e-chopper. Kies een korte route door de omgeving via het eeuwenoude Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. Rij over de slingerende dijkjes en bezoek het knusse Marktplein in Geldermalsen. Of ga gezellig picknicken in het Lingepark en proef smakelijke streekproducten.

Tarieven per 3 uur voor €37,50

Kies uit één van de routes die Beleef-deBetuwe voor je heeft uitgezocht. In 3 uur rijdt je langs de kronkelige rivier De Linge. Een dagje weg, gezelligheid en b(l)oeinde omgeving komen op een prachtige manier samen. De routes leiden je langs de mooie fruitboomgaarden en door gezellige dorpjes. Kijk je ogen uit!

Tarieven per dag voor €59,-

Een uitgestrekte dag chopperen ligt aan je voeten. Kies uit een bestaande route of geniet thuis al van de voorpret van het uitzetten van je dagje uit. Onderweg geniet je van alles wat de Betuwe speciaal maakt. Zoek je ideeën voor bezienswaardigheden of een picknickpauze? Vraag vooral naar onze tips.